Bewertungen von Crabby's Seafood Amsterdam

Neue Beurteilungen

5.0
L
13 MĂ€rz 2023

Ik heb nooit mijn eten gekregen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Liyah
8 Februar 2023

Ik heb mijn bestelling NOOIT gehad. Dus nu een beoordeling mail sturen maar nooit wat gehad!? Ook zijn jullie telefonisch niet te bereiken. Na 3 keer overgaan een berichtenbox ! Wtf ?! Geen bericht geen gehoor helemaal niks! Ik heb 2 boils besteld! Wat zijn dit voor fraude praktijken ?! Ik wil mijn geld NU PER DIRECT TERUG!

Sassie
4 April 2022

Het eten was super goed gekruid het bleef goed warm tot ik thuis was. Het was ook echt rijk gevuld met van alles maar mijn favoriet waren de sappige garnalen en de grote mosselen. Ik kom zeker terug!

Alexa Bond
1 April 2022

Absolutely amazing food and service. Thank you so much!

Alexa
31 MĂ€rz 2022

The food couldn't be better! Highly recommend!

Manal Gooshan Said.
23 MĂ€rz 2022

Made with love! Zo vers, zo smaakvol het begint bijna maandelijkse routine te worden, ook is de dame volgens mij de eigenaar echt een topper

Alexa
23 MĂ€rz 2022

Always incredible food. Thank you so much!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Alexa
19 MĂ€rz 2022

Couldn't be more happy with the food and service. Well done 👏

Wendy
13 MĂ€rz 2022

Eten was goed van smaak en ook nog warm bij aankomst. Had alleen wat meer verwacht, was nogal weinig. Zat 1 mossel in.

Shaki
4 MĂ€rz 2022

Het was heerlijk. De mosselen waren ook echt lekker alleen wat weinig ! Misschien handig als je als optie extra mosselen kan kiezen.. verder niks te klagen đŸ‘đŸŸ

Chaniqua Mijland
26 Februar 2022

Ik had gekozen voor de Lobster Boil met Cajun saus en alles was in 1 woord PERFECT! Tot aan hun Communicatie en beleefdheid! Verder heb ik geen verbeterpunten.

Sakina
26 Februar 2022

Was echt heel lekker! Goed gevulde bak. Ik zou m de volgende keer weer nemen maar dan pittiger.

Robin
17 Februar 2022

Heerlijk bowls! Alle drie de smaken besteld, omdat ik niet kon kiezen en ik moet eerlijk zeggen dat ik ze alle drie even lekker vond (mijn gasten overigens ook). De Macandcheese was ook verrukkelijk , samen met de knapperige frietjes! Ik ga zeker weer is een keer bestellen!

Mel
12 Februar 2022

Cajun en garlic butter boil besteld en beide erg lekker plus de mac n cheese is ook top!

Jewaria
12 Februar 2022

Lekkerste seafood boil die ik ooit heb gegeten. Super juicy volle bucket. Seasoning was echt op een ander level. Mega vriendelijke service en snelle bezorging.

Keniesha
11 Februar 2022

Was echt heerlijk. Ik had een shrimp boil en cajun fries. Er zat meer dan genoeg in en ik heb smakelijk gegeten Alleen vond ik de cajun fries een beetje weinig voor de prijs, maar ze waren toch heerlijk.

Lila
6 Februar 2022

Heerlijk eten. Lekkerste seafoodboil van Amsterdam!

Sam
12 Januar 2022

Echt overheerlijk, juicy en rijkgevuld!

Shaneska Angila
11 Januar 2022

Heb heerlijk gegeten 😋Echt gesmuld.Dit is de beste sea boil die ik tot nu toe geproefd hebđŸ‘ŒđŸŸIs zeker voor herhaling vatbaar.Je krijgt echt waar voor wat je ervoor betaald.Echt een plus puntje ook dat je handschoenen erbij krijgt geweldigđŸ‘đŸŸTop service!

Sammy-Jo
10 Januar 2022

Het was echt heerlijk! En een lieve bezorgster

Rachel
9 Januar 2022

Heerlijk gevulde shrimp boil! Mac & Cheese was ook echt lekker.